Lachen naar het vogeltje!

Een gedeelde hobby bij ons thuis is fotograferen. We hebben verschillende camera’s in huis, waaronder een spiegelreflex, een compact camera en een polaroid, en ook onze oudste dochter vond het erg interessant om foto’s te maken. Zo interessant dat zij vanaf dat ze 3 jaar is ook met onze camera’s foto’s wilde maken. Dat is natuurlijk heel leuk, maar niet altijd goed voor de camera. 

Fotocollage Vtech Kidizoom kindercamera

Daarom besloten wij om voor een vakantie onze peuter een Vtech Kidizoom te geven, om zo haar eigen fotokiekjes te maken. En met succes!

Beide dochters hun eigen camera

Onze oudste dochter in inmiddels 5 jaar oud en nog altijd veel bezig met haar camera. Dat is haar kleine zusje van 2 jaar ook opgevallen en ze probeerde vaak de camera van haar zus af te pakken. Omdat het vaak bonje was, besloten we om haar voor haar 2de verjaardag een Vtech Kidizoom te vragen aan haar tante. We zijn een half jaar verder en de camera wordt optimaal gebruikt en ook zij maakt de mooiste foto’s! 

Wat zo fijn is aan een Vtech Kidizoom is dat het een vrij stevige behuizing heeft, ze kunnen tegen een stootje. Daarnaast heeft de 5 megapixel camera met  4x digitale zoom ook vele functionaliteiten naast het foto maken: met een druk op de knop kun je de leukste selfies maken of een video.

Ook beschikt de camera over coole effecten en kaders waar je je omgeving in kunt zetten. 

Foto’s maken of spelletjes spelen

Heb je even geen zin meer om te fotograferen, dan zijn er vijf spelletjes die je kunt spelen of je kunt je favoriete muziek luisteren via de hoofdtelefoon die er is bijgeleverd. Dat laatste doen onze dochters er niet zoveel mee, de kwaliteit van de koptelefoons is vrij matig. Maar foto’s maken en spelletjes spelen gaat fantastisch!

Om het helemaal compleet te maken, hebben wij ook een cameratas gekocht. Daar kunnen de camera’s veilig in worden gevoerd. Dus tegenwoordig hebben we als we de deur uitgaan minimaal 4 camera’s bij ons!

Back to Top